Kadın Gümüş Yüzük

Kadınların hem görünüm açısından hem kalite açısından sıklıkla tercih ettikleri kadın gümüş yüzük modelleri firmamız içerisinde geniş çeşitliliğe sahiptir. Farklı desen ve tasarımlarda kadınların beğenisine sunulan kadın gümüş yüzük modelleri birçok takıyla uyumlu bir şekilde farklı kombinlerde kullanılır. 

Harf, çiçek, kedi, baykuş, kuş ve geometrik figürlü kadın gümüş yüzük modelleri kadınların spor ve günlük kombinlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Farklı büyüklük ve boyutlarda tasarlanan kadın gümüş yüzükleri dayanıklı ve kaliteli olduklarından dolayı uzun süre kullanım ömrü sağlar. Kolye, bileklik ve küpe modelleri ile birlikte uyumlu bir şekilde  kombinen sade kadın gümüş yüzük modelleri kadınlara şık bir görünüm kazandırır. 


En Çok Tercih Edilen Kadın Yüzük Modelleri 

Kadınların olmazsa olmaz takıları arasında yer alan kadın gümüş yüzük modelleri arasında firmamızda  en çok taşlı tasarımlı gümüş yüzük modelleri tercih edilir. Sarmal modelli ve küçük taşlı kadın gümüş yüzükleri taşlı ince bileklik modelleri ile birlikte sıklıkla kullanılır. Hayvan ve geometrik şekilli kadın gümüş yüzük modelleri spor ve günlük kombinlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Yaprak detaylı ve  orta kalınlıktaki gümüş yüzükler kadınlar elbise modelleri ile birçok şekilde kombinlenir.

 Son moda trendlerinin gözde yüzük modelleri arasında yer alan baget taşlı kadın gümüş yüzük modelleri kadınlar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. Küçük figürlerden tasarlanan burgu ve sade gümüş  yüzük modelleri  göz alıcı bir görünüm kazandırdığından dolayı sıkça tercih edilmektedir.


Kadın Gümüş Yüzük Modelleri Fiyatları

Kadınların en çok kullandıkları takılar arasında yer alan kadın gümüş yüzük modellerinin fiyatları yüzüğün tasarımına göre farklılık gösterir. Özel olarak farklı malzemeler eklenerek tasarlanan kadın gümüş yüzük modellerinin fiyatları daha yüksek fiyat aralığında yer almaktadır. 

Hemen hemen tüm kadınların zevkine ve bütçesine hitap eden geniş çeşit yelpazesine sahip olan kadın gümüş yüzük modellerimiz uygun fiyatlarla kadınlar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. Renkli taşlı ve kaliteli kadın gümüş yüzük modelleri kadınların gözde takıları arasında yer almaktadır.  Birbirinden farklı ve şık tasarımlara sitemiz üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.